March 21st, 2021 by divider



There is cool software for your Windows computer that can make your PC better. The Windows operating system has never been great for customization. Thankfully, there are programs that can help you to tweak and customize Windows to suit your needs. I will show you 5 cool software that provide you with additional tools to improve your overall experience on your Windows computer. This will include software to enhance the layout of your desktop, and programs that keep your stuff better organized.

Subscribe! ▶ https://www.youtube.com/techgumbo
Share This Video ▶ https://youtu.be/JMSPL4i8T8o

“Software” Playlist

0:30 Desktop customization tool.
2:07 Organizes your desktop shortcuts and icons.
3:42 Spruce up your folders.
4:49 Reduces eye strain.
5:54 Changes the desktop interface.

Rainmeter
https://www.rainmeter.net/
https://rainmeter.deviantart.com/
https://kaelri.deviantart.com/art/Enigma-103823591
https://hiphopium.deviantart.com/art/Simplony-602630082
Fences
https://www.stardock.com/products/fences/
Folder Marker
http://foldermarker.com/en/folder-marker-free/
f.lux
https://justgetflux.com/
WindowBlinds
https://www.stardock.com/products/windowblinds/
https://www.wincustomize.com/explore/windowblinds

TechGumbo is a leading source for the technology that we use each day. Whether it’s discussing computer operating system tricks, the latest tips for your mobile phone, finding out about the newest gadgets, or letting you know about cool software for your computer, TechGumbo has boundless topics on technology for the astute YouTube viewer.

source

Posted in Videos WebSoft Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

March 12th, 2021 by divider



How to Fix Software Installation Error in Windows 10/8.1/7 Fail Can’t Install.

Registry Entry: msiexec /i “%1”

Like any complex piece of software, Windows 10 and its installation process is vulnerable to mistakes, glitches, and hardware errors. That being the case, here are some of the most commonly-encountered problems that arise when installing or upgrading to the new version of Windows. If you’ve got Windows 10 installation problems, you’ve come to the right place.

This tutorial will apply for computers, laptops, desktops,and tablets running the Windows 10, Windows 8/8.1, Windows 7 operating systems.Works for all major computer manufactures (Dell, HP, Acer, Asus, Toshiba, Lenovo, Samsung).

source

Posted in Videos WebSoft Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

March 2nd, 2021 by divider



Windows 10 training video on how to reset any user’s password without any software.

Windows Bitlocker Drive Encryption: https://youtu.be/BDMBIA1z06A

Administrator password reset windows 10 software
Bypass windows 10 password
Computer password reset
Download password reset disk
Download windows password recovery tool
Forgot window 10 password
Forgot administrator password
Forgot my administrator password
Forgot my windows password
Forgot password windows
Hack administrator password
How to break laptop password
How to crack administrator password
How to get Ease of Access back to normal
How to crack windows 10 password
How to hack administrator password
How to hack computer password windows 10
How to hack windows 10 password
How to open administrator account in windows 10 without password
How to open windows 10 without password
How to reset password windows 10
How to reset pc password
How to reset the password in windows 10
How to reset windows 10
How to reset windows 10 administrator password using command prompt
How to reset windows 10 password using command prompt
How to reset windows password
How to restore windows 10 without cd
I forgot my administrator password
I forgot my laptop password windows 10 password
Crack windows 10 password recovery software
Password recovery software windows 10
Password recovery tool for windows 10
Password recovery windows 10
Reset Windows 10 password for free
Reset Windows 10 password without software

ONLINE TRAINING: HD Videos, Quizzes, Exercises, Instructor’s Notes & Certificate of Completion!
https://www.DreamForce.us

SUBSCRIBE to learn more Microsoft Office tips, tricks and shortcuts!
http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=videotrainingpro

LET’S CONNECT!
— http://www.facebook.com/KirtKershaw

— http://www.linkedin.com/in/kirt-kershaw-33874410

source

Posted in Videos WebSoft Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

March 1st, 2021 by divider



video ini bisa dijadikan referensi untuk belajar pengolahan kata dengan microsoft word.

Membuat background dengan PICTURE, Cara edit text pada PDF dengan Aplikasi NITRO, Menambah gambar pada PDF dengan aplikasi NITRO, Menghilangkan tanggal saat PRINT (power point), Cara Memunculkan simbol (Microsoft office), Cara MEMBUAT dan SETTING Dokumen, Mengenal fungsi Tools Microsoft Word, Cara Membuat Presentasi dengan Power Point, Microsoft Word 2016 untuk Pelajar 5 menu DESIGN LAYOUT, Mengenal fungsi tombol Keyboard Komputer, Microsoft Word 2016 untuk Pelajar 4 Menu FORMAT, Menyatukan PDF dengan PDF Split and merge, Mengedit file PDF dengan NITRO, Menyatukan PDF dengan NITRO, Mengambil gambar dari PDF dengan NITRO, Memutar PDF dengan PDF Split and merge, Memisahkan PDF dengan PDF Split and merge, Membuat PDF dengan Microsoft word, Save dokumen menjadi PDF Microsoft word untuk pelajar, Cara SAVE data Microsoft office, SOFTWARE pengertian dan fungsi fungsinya, Microsoft word untuk pelajar membuat TABEL, Microsoft word 2016 untuk pelajar 2 fungsi tombol keyboard, Microsoft word 2016 untuk pelajar 1 Menu HOME, Menambah ornamen dengan Microsoft word, Merubah ukuran Inch ke centimeter Microsoft word,Pengertian Hardware dan contohnya, software pengertian dang fungsinya, penjumlahan biner untuk pelajar, pengurangan biner untuk pelajar, power point untuk pelajar 3 (memasukan suara), power point untuk pelajar 2 (menghubungkan halaman dan video), power point untuk pelajar 1 (membuat Gerakan), cara membuat presentasi dengan power point, menghilangkan tanggal saat print (power point), Microsoft word untuk pelajar 7 menambah menu quick access, Microsoft word untuk pelajar membuat kop surat, Microsoft word untuk pelajar table dan penjumlahan otomatis, memunculkan wordart versi lama dalam m word 2010-2016, cara mengunci dokumen Microsoft office, Microsoft word untuk pelajar (page layout), Microsoft word untuk pelajar (menu insert), Microsoft word untuk pelajar (menu home), mengatur daftar isi dengan Microsoft word, Microsoft word untuk pelajar 4 memadatkan text, tombol – tombol keyboard dan fungsinya, menu print dan fungsinya, kombinasi tombol keyboard dan fungsinya, Microsoft word untuk pelajar 3 struktur organisasi, Microsoft word untuk pelajar 2 tabel, Microsoft word untuk pelajar 1 font size margin,

Tutorial dasar Ms. Word,Belajar Ms. Word,Ms. Word untuk pemula,Youtube,malaysia,Hongkong,Tutorial,Video,Microsoft Word (Software),cara mengetik,word 2007,kop surat,Tutorial (Media Genre),belajar,tutorial,instal,instalasi,menginstal,microsoft,word,secara,bertahap,dengan,mudah,untuk,pemula,panduan,Windows,Computer,Microsoft Windows (Operating System),ms word tutorial,basic MS OFFICE WORD 2016,Microsoft Word 2016 Tutorial,Belajar microsoft office word 2016 komplet,tutorial word,microsoft word tutorial,word tutorial,tutorial for microsoft word,tutorial ms word,microsoft word tutorials,microsoft word training,word training,tutorial de word,daftar isi,BELAJAR,MICROSOFT,OFFICE,WORD,Youtube,Worksheet,Format Painter,SUM,Formula Logical,Chart Wizard,PivotTable,Proteksi Sel,Workbook,Microsoft Excel (Software),malaysia,Hongkong,Taiwan,pengetahuan,dasar,excel,belajar,video,youtube,terpopuler,tutorial make table,belajar membuat tabel,membuat garis di ms word,membuat tabel unik,belajar tabel,menambah tabel di ms word,menghapus tabel ms word,free microsoft excel,microsoft excel free,excel for free,free excel 2007,free microsoft excel 2007,microsoft excel 2016 free,instal microsoft excel 2016 free,Themes,Background,Slide,SlideShow,Microsoft PowerPoint (Software),Windows,belajar ms.excel untuk pemula,dasar ms.excel,rumus excel,belajar rumus,tutorial excel 2016,tutorial,microsoft word,pendidikan,microsoft office,belajar microsoft word 2013,Tutorial Ms. Access,Ms. Access Untuk Pemula,Belajar Ms. Access,Ms.Access 2013,tutorial microsoft access,membuat tabel access,membuat query access,membuat form access,belajar microsoft access,microsoft access,tutorial access pemula,access 2016,Belajar Dasar microsoft Excel,ms. word,belajar mas word 2010,tutorial ms word 2010,Free Word 2010 Tutoria,Office training and tutorials,ms word 2010 tutorial mail merge,Microsoft Word training course for 2016 and 2010, Print Labels in Microsoft Word 2016 2010,Videos about ms word 2010 urdu video tutorial???,belajar ms word,belajar word 2007,belajar word 2010,belajar ms word 2007,belajar word,belajar office word 2007,belajar office word,belajar word 2013,belajar ms word 2013,belajar ms word pdf,belajar word 2016,belajar word pdf,belajar word 2016 untuk pemula,modul belajar word,belajar ms word 2007 untuk pemula,modul belajar word 2016,cara cepat belajar word 2016,belajar ms word 2010 pemula,belajar microsof word,tutorial belajar word 2007, Word 2010, Microsoft 2016,

source

Posted in Videos WebSoft Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

January 24th, 2021 by divider



The best free DAWs to make music with in 2021. In this video, you’ll see the top 5 free digital audio workstations for Windows, Mac, and Linux, along with an honorable mention at the end. Each DAW will have a section for key features and minimum computer requirements. Then, I’ll show you what the sequencer, piano roll, and mixer look like with a quick overview of their features. If you’re a music producer, sound designer, or into the audio industry, check out all of these free music production software.

Download links to each FREE DAW here: https://transverseaudio.com/posts/best-free-daws-free-software-to-make-music

Tutorials for each one:

LMMS: https://youtu.be/3qfa9hGJzoY
SoundBridge: https://youtu.be/Ku-y_9496PI
Cakewalk: https://youtu.be/8PVxIqeDZ7U

Blog post with even more (including these): https://transverseaudio.com/posts/best-free-daws-for-music-sound-design

TIMESTAMPS:
0:00 – Introduction
0:34 – What is a DAW? Explained.
0:46 – Free DAW #1: LMMS
1:28 – LMMS Sequencer / Arrangement Window
1:43 – LMMS Piano Roll
2:03 – LMMS Mixer
2:18 – LMMS Con / Downside
2:34 – Free DAW #2: SoundBridge
3:00 – SoundBridge Sequencer
3:31 – SoundBridge Piano Roll
3:50 – SoundBridge Mixer
4:06 – SoundBridge Con / Downside
4:11 – Free DAW #3: Ohm Studio
4:39 – Ohm Studio Sequencer
5:04 – Ohm Studio Piano Roll
5:19 – Ohm Studio Mixer
5:39 – Ohm Studio Con / Downside
5:59 – Free DAW #4: Waveform Free
6:33 – Waveform Free Sequencer
6:57 – Waveform Free Piano Roll
7:19 – Waveform Free Mixer
7:49 – Free DAW #5: Cakewalk by Bandlab
8:12 – Cakewalk Con / Downside
8:26 – Cakewalk Piano Roll / MIDI Editor
8:44 – Cakewalk Sequencer
8:58 – Cakewalk Mixer Rack

Subscribe: http://bit.ly/2te3h3l
Check out the blog: http://bit.ly/2H1wXsv
Twitter: http://bit.ly/2DL6Kwo

Want to learn more about Audio Production? These are the topics we cover:

Composition, Arrangement, & Sound Design
Music Production Tips, Tricks, & Advice
Digital Audio Workstations (DAWs)
FREE Software (VST synths, effect plugins, & more)
+ Blog Posts (That aren’t videos) directly in the community tab on the channel!

#freeDAWs #freeSoftware #musicProduction

God is great! It may be hard to believe when you don’t, I came from the same place. It took me a while to understand and accept God. But when I did, it changed my life more than I could have imagined and I hope yours will be changed too.

Thanks for watching, I appreciate your comments and support!

source

Posted in Videos WebSoft Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

December 28th, 2020 by divider



This video tutorial is all about Best Audio Recording Software for Windows PC.

Channel Website (Official) : https://uniqtuto.blogspot.com

Telegram : https://t.me/UniqueTutorials

https://pin.it/purh4blmwpxans

Follow us on twitter : https://twitter.com/janglike13

Like our facebook page : https://www.facebook.com/uniqtuto/?ref=bookmarks

source

Posted in Videos WebSoft Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

November 3rd, 2020 by divider



Gang, di era serba canggih seperti sekarang, kalian pasti udah jarang kan, menemukan pekerjaan yang tak memerlukan interaksi dengan komputer? Bicara tentang bekerja menggunakan komputer, sudah pasti butuh berbagai macam software sesuai dengan bidang pekerjaan masing-masing. 5 Software berikut pasti sudah tak asing dan wajib kamu kenali sebelum memasuki dunia pekerjaan.

1. Microsoft Office

Gang, zaman sekarang, rasanya tidak ada ya, pekerjaan yang tidak menggunakan keluarga Microsoft Office. Siapa yang tidak kenal Word, Excel, Power Point, Outlook? Dan sejak tahun 2016, OneNote dan OneDrive. Microsoft Office, wajib dikuasai oleh mereka yang telah masuk ke dalam dunia kerja. Mulai dari level Karyawan, hingga CEO. Tidak hanya di dunia kerja saja,, anak-anak yang masih duduk di bangku sekolah pun rata-rata sudah menggunakan Microsoft Office untuk mengerjakan tugas mereka. Saking populernya, Microsoft Office tidak hanya ditemukan di Computer ber-OS Windows saja, tetapi juga di Mac OS. Padahal Apple juga memiliki Office for Mac yang terdiri dari Pages, Numbers, dan Keynote, yang fungsinya sama seperti Word, Excel, dan Powerpoint.

Download link: http://bit.ly/2srb0tY

2. PDF Reader

PDF adalah format yang akrab dijumpai sehari-hari ya, Gang. Format PDF erat kaitannya dengan beragam dokumen penting seperti dokumen pekerjaan, e-ticket, e-books, e-voucher, invoice, dan masih banyak lagi. Untuk membuka PDF pastinya dibutuhkan software khusus Gang, seperti ADOBE READER atau FOXIT READER. PDF sendiri adalah singkatan dari Portable Document Format, yang diciptakan oleh Adobe sebagai format yang dapat diakses tanpa bergantung pada OS atau Device tertentu.. Kompatibilitas PDF dan faktor konten yang sulit diedit yang kemudian membuat PDF menjadi format popular untuk mengirim dokumen. Selain itu PDF pun bisa dibuat interaktif lho, misalnya aja untuk melakukan tanda tangan. Jadi, kalo biasanya harus di print, ya zaman sekarang cukup di PDF-in aja! Hehe..

Download link: http://bit.ly/2sGqyMM
http://bit.ly/2tjgTcG

3. Chatting Application

Aplikasi chatting seperti WhatsApp, Blackberry Messenger, Line, dan lain-lain rasanya sudah menjadi bagian di dalam kehidupan kita sehari-hari ya, Gang. Awalnya aplikasi chatting hanya tersedia di komputer saja. Masih ingatkah kamu zaman-zaman menggunakan Yahoo messenger atau MSN? Dalam dunia kerja, aplikasi chatting banyak digunakan untuk komunikasi internal secara instan. Aplikasi seperti, Yahoo Messenger, Google Hangout, Google Talk, dan Skype adalah beberapa contoh populernya. Harusnya sih kamu tidak perlu bingung lagi dengan cara menggunakan aplikasi-aplikasi chatting ini. Toh sudah kamu pakai setiap hari di handphone kamu.

Download link: http://bit.ly/2tjgXZY
http://bit.ly/2sryX4o

4. Cloud Storage

Cloud Storage kian kemari kian banyak digunakan oleh masyarakat. Dalam dunia kerja khususnya, cloud storage amat memudahkan proses file sharing. Satu file bisa langsung di-share ke banyak orang secara instan. Tak perlu menunggu lama, mengirim attachment via email, ataupun sharing lewat Flashdisk. Layanan Cloud Storage seperti, One Drive, Dropbox, dan Google Drive adalah beberapa contoh popular Cloud Storage yang banyak digunakan di masyarakat. Tapi kamu juga harus tahu, file mana yang harus kamu simpan di Cloud dan mana yang sebaiknya kamu simpan di hard drive. Demi memaksimalkan fungsi storage, jangan sampai kamu menghabiskan kapasitasnya dengan file-file yang nggak ada hubungannya dengan pekerjaan, apalagi yang sifatnya pribadi.

Download link: http://bit.ly/2sGGKxp
http://bit.ly/2rMddys

5. Adobe Photoshop

Dalam dunia kerja, Photoshop memang tak banyak digunakan, kecuali oleh mereka yang memang bergelut di bidang industri kreatif. Photoshop sebagai salah satu bagian dari keluarga Adobe Creative Suite bersama dengan Premiere dan Illustrator, telah menghasilkan banyak meme yang menghibur masyarakat. Namun sayang, banyak orang yang belum bisa menggunakan software editing foto satu ini. Padahal skill Photoshop dapat menjadi nilai jual tambah lho, Gang! Karena dengan bermodalkan skill photoshop saja, kamu sudah bisa membuka usaha sendiri. Jadi kalo memang mahir Photoshop, manfaatkanlah sebaik mungkin ya. Skill ini akan membuka jalanmu untuk bekerja di bidang yang lebih luas.

Download link: http://bit.ly/2srGsZa

Itulah 5 Software yang wajib kamu kenali sebelum memasuki dunia kerja. Buat kamu yang belum kenal dengan software-software tersebut, cepat-cepat kenalan ya. Karena tak kenal berarti tak sayang. Tuliskan pendapatmu di bawah dan saksikan video JalanTikus lainnya!

===================================================

Subscribe : https://www.youtube.com/c/JalanTikusID
Artikel : https://jalantikus.com/tips/software-wajib-dunia-kerja/

===================================================

https://jalantikus.com
https://www.facebook.com/JalanTikus/
https://instagram.com/jalantikusid

===================================================

source

Posted in Videos WebSoft Tagged with: , , , , , , , , , , ,

September 12th, 2020 by divider



Best Free Video Editing Software For Windows & MacOS Laptop & Computer : as we all knows that’s there are lots of professional video editing software available online but most of them are not free you have to buy them and these video editing apps are very expensive and many people can’t afford well don’t worry in this I will share you 5 best free video editing software which are completely 100% free & these software are available in all the platform like Windows computer , Macbook Pro , linux etc to know about these software watch this video till the end all information in hindi & urdu.

Jaisa ki aap sabhi log jante hai internet me kayi sare ese videos ko edit krne k liye software mojud hai lekin jyada sabhi k sabhi paid hote hai agar aap unka free version use krte ho to aapko watermark mil jata hai to koi esa software nahi hai jisse aap professionally video ko edit kr sakte hai apne windows computer laptop ya fir apple macbook pro ya fir iMac se to is video me aapko esi free video software ke bare me batane wala hu jo aapke bade kaam hi hai & aapke kaam bhi aane wala hai

My Second channel Subscribe Now
https://www.youtube.com/channel/UCrkP7L7oieiejXdQHWLqYIg

————- Support me By (its Free) ——————
LIKE | COMMENT | SHARE | SUBSCRIBE Kare aur Ghanti dabaye aise hi videos ke liye

हमें फॉलो करना न भूले
Facebook : https://facebook.com/TechnologyGyan4U/
Twitter : https://twitter.com/ManojSaru
instagram : https://www.instagram.com/manojsaru/
visit website : https://catchhow.com

Equipment used :
Camera Used : http://amzn.to/2srDtC0
lens used : http://amzn.to/2scMRaM
Mic Used : http://amzn.to/2sdanEq
Laptop Used : http://amzn.to/2t4zr0p

Subscribe Our Channel For More Videos
https://www.youtube.com/c/TechnologyGyan

New Videos Check This

internet tips & Tricks Videos

Computer Tips & Tricks

Android Mobile Tips & Tricks

Technology Gyan All Videos

—- Manoj Saru —-

source

Posted in Videos WebSoft Tagged with: , , , , , , , , ,

July 4th, 2020 by divider



Best free data recovery software: https://bit.ly/315ltyW
If you’re looking to recover files after you formatted your hard drive, use this Recoverit software.
It will scan your hard drives even after they have been reformatted and show you all the files it can recover before it does.

I am also showing in this video how to recover formatted, deleted data from PC, computer or laptop, hard drive, memory card and pen drive.

Common questions i’ll answer in this video:
How to recover deleted files from formatted hard drive
Best data recovery software for PC,Windows,MAC.
How to recover data after formatting Hard Drive?
How to recover data after formatting Pen Drive?
How to use wondershare recoverit data recovery software in Hind?

► Watch this channel all videos :
(इस चैनल के सभी वीडियो को देखने के लिए इस लिंक पर क्लिक करे ) ?
https://www.youtube.com/microsolutionbyabhishek/playlists

Contact Me For Technical Support :
► indmicrosolution@gmail.com

Stay Connected With us :
► Facebook : https://www.facebook.com/microsolutionbyabhishek/
► Instagram : https://www.instagram.com/microsolutionofficial/

Visit Our Website :
► https://www.abhisheksir.com

► Disclaimer
This Video is Just for educational purpose and does not have any intention to mislead or violate Google and YouTube community guidelines and policy. I respect and follow the terms & condition of Google & YouTube.

Welcome to “Micro Solution” Subscribe This Channel For Computer Programming, Web Designing & Development, Other Computer Software’s, Mobile App and many more topics. So Friends, If you want to know more about channel then watch my videos.
Thanks, Abhishek Shrivastav

▌● Don’t Forget To Subscribe ● ▌

#microsolution #datarecoverysoftware #recoverit

source

Posted in Videos WebSoft Tagged with: , , , , , , ,

June 21st, 2020 by divider



Windows 7 training video on how to reset any user’s password without any software.

TrustedInstaller: https://youtu.be/KbH380xu1Tc
Change Windows Logon Screen: https://youtu.be/CuCAiYYLhdA
Windows Bitlocker Drive Encryption: https://youtu.be/BDMBIA1z06A

Administrator password reset windows 7 software
Bypass windows 7 password
Computer password reset
Download password reset disk
Download windows password recovery tool
Forgot window 7 password
Forgot administrator password
Forgot my administrator password
Forgot my windows password
Forgot password windows
Hack administrator password
How to break laptop password
How to crack administrator password
How to get Ease of Access back to normal
How to crack windows 7 password
How to hack administrator password
How to hack computer password windows 7
How to hack windows 7 password
How to open administrator account in windows 7 without password
How to open windows 7 without password
How to reset password windows 7
How to reset pc password
How to reset the password in windows 7
How to reset windows 7
How to reset windows 7 administrator password using command prompt
How to reset windows 7 password using command prompt
How to reset windows password
How to restore windows 7 without cd
I forgot my administrator password
I forgot my laptop password windows 7 password
Crack windows 7 password recovery software
Password recovery software windows 7
Password recovery tool for windows 7
Password recovery windows 7

ONLINE TRAINING: HD Videos, Quizzes, Exercises, Instructor’s Notes & Certificate of Completion!
https://www.DreamForce.us

SUBSCRIBE to learn more Microsoft Office tips, tricks and shortcuts!
http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=videotrainingpro

LET’S CONNECT!
— http://www.facebook.com/KirtKershaw

— http://www.linkedin.com/in/kirt-kershaw-33874410

source

Posted in Videos WebSoft Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , , , ,